Kesäleirit on tarkoitettu lapsuudenkodissaan asuville kuopiolaisille (Kuopio, Karttula, Vehmersalmi, Riistavesi, Nilsiä, Maaninka, Juankoski) kehitysvammaisille lapsille, nuorille ja aikuisille. Leiriin oikeutettuja eivät ole asumisyksiköissä eikä palvelutalojen/palvelukotien valvonnassa yksin asuvat. Leiriläisen edellytetään kykenevän  ryhmämuotoiseen toimintaan ja selviytymään ilman erityistä valvontaa ja terveydenhoitopalvelua.

HUOM! Hoivan ja Kuopion kaupungin sopiman työnjaon mukaan palvelukodit järjestävät palvelukodeissa asuvien kesäajan virkistys- ja lomatoiminnan yhteistyössä Kuopion kaupungin kehitysvammahuollon kanssa. Lisätietoja erityisneuvolasta ja palvelukodeista.

Tänä vuonna leirit ovat Rautavaaran Metsäkartanolla. Lasten ja nuorten leiri ( 9-29v ) 3.-7.07 ja aikuisten leiri 10.-14.07.

Leirimaksut vahvistetaan vuosittain.

Leireille tarvitaan työntekijöitä

Kesäleireille tarvitaan joka vuosi ohjaajia. Jos olet kiinnostunut ja ikäsi on vähintään 19 vuotta ja asut kesällä Kuopiossa tai naapurikunnissa, lähetä hakemuksesi sähköpostilla maaliskuun loppuun mennessä, sillä valitsemme leiriohjaajat seuraavaa kesää varten huhtikuun aikana. Kerro kuka olet, mitä olet opiskellut ja tähänastiset työpaikkasi, harrastuksesi sekä vahvuutesi. Liitä mukaan CV. Leireillä saat täysihoidon ja kohtuullisen rahallisen korvauksen sekä kosolti kokemuksia elämästä. Leiriohjaajan työ vaatii myös yöpymisen leirillä. Etusijalla ovat hoiva-alan kokemusta omaavat henkilöt sekä esim. alan opiskelijat, myös miehiä tarvitaan. Jos Sinulla on jokin erityisvahvuus, josta arvelet olevan hyötyä leireillä, mainitse siitä erikseen (jonkin soittimen soittotaito, askarteluohjaaja-kokemusta, liikunnanohjauskokemusta jne). Lisätietoja puhelimitse Seppo Heikkinen 044 376 3079.