Sivukartta

Kirjaudu sisššn

 

Kesäleirit

Kes√§leirit on tarkoitettu lapsuudenkodissaan asuville kuopiolaisille ( Kuopio, Karttula, Vehmersalmi, Riistavesi, Nilsi√§, Maaninka, Juankoski) kehitysvammaisille lapsille, nuorille ja aikuisille. Leiriin oikeutettuja eiv√§t ole asumisyksik√∂iss√§ eik√§ palvelutalojen/palvelikotien valvonnassa yksin asuvat. Leiril√§isen edellytet√§√§n kykenev√§n  ryhm√§muotoiseen toimintaan ja selviytym√§√§n ilman erityist√§ valvontaa ja terveydenhoitopalvelua.

HUOM! Hoivan ja Kuopion kaupungin sopiman työnjaon mukaan palvelukodit järjestävät palvelukodeissa asuvien kesäajan virkistys- ja lomatoiminnan yhteistyössä Kuopion kaupungin kehitysvammahuollon kanssa. Lisätietoja erityisneuvolasta ja palvelukodeista.

Leirimaksut vahvistetaan vuosittain, kesän 2018 leirimaksu on 75 euroa/ henkilö/leiri.

Leirejä/lomajaksoja järjestetään vuosittain heinäkuussa yhteensä 2 kpl. Leirit alkavat kaksi viikkoa juhannuksen jälkeen ja kukin leiri alkaa maanantaina tai sunnuntaina aamupäivällä ja kestää perjantai-iltapäivään tai lauantai aamupäivään.

Hakuaika leireille on vuoden alussa ja päättyy 31.03.2018


KESäLEIRIT 2018

Lasten ja nuorten leiri on ma 09.07-la 14.07.2018 Pieksämäen Lomapirtissä.Yhteistyössä Hyvinvointilomat ry:n kanssa.

Aikuisten yli 25v leiri on ma 02.07.-pe 06.07.2018 Rautavaaran Metsäkartanolla.

 


Lisätietoja leireistä: Seppo Heikkinen, tai heikkinen.seppo@hotmail.com

Aikaisemmin leireill√§ olleille hakulomake 2018 postitetaan maaliskuun alussa. Voit my√∂s ladata leirihakulomakkeen t√§st√§.  Leireille voidaan yleens√§ ottaa noin 15-20 henkil√∂√§ / leiri.  Hakeminen tapahtuu kirjallisesti 31.03.2018 menness√§. My√∂h√§styneet hakemukset otetaan huomioon vain, jos leireille j√§√§ paikkoja t√§ytt√§m√§tt√§ tai tulee peruutuspaikkoja.

LEIREILLE TARVITAAN TYöNTEKIJöITä
**********************************
Kesäleireille tarvitaan joka vuosi ohjaajia. Jos olet kiinnostunut ja ikäsi on vähintään 19 vuotta ja asut kesällä Kuopiossa tai naapurikunnissa, lähetä hakemuksesi sähköpostilla maaliskuun loppuun mennessä, sillä valitsemme leiriohjaajat seuraavaa kesää varten huhtikuun aikana. Kerro kuka olet, mitä olet opiskellut ja tähänastiset työpaikkasi, harrastuksesi sekä vahvuutesi. Liitä mukaan CV. Leireillä saat täysihoidon ja kohtuullisen rahallisen korvauksen sekä kosolti kokemuksia elämästä. Leiriohjaajan työ vaatii myös yöpymisen leirillä. Etusijalla ovat hoiva-alan kokemusta omaavat henkilöt sekä esim. alan opiskelijat, myös miehiä tarvitaan. Jos Sinulla on jokin erityisvahvuus, josta arvelet olevan hyötyä leireillä, mainitse siitä erikseen (jonkin soittimen soittotaito, askarteluohjaaja-kokemusta, liikunnanohjauskokemusta jne). Lisätietoja puhelimitse Seppo Heikkinen 044 376 3079.

Powered by CMSimple