Sivukartta

Kirjaudu sisššn

 

Kesäleirit

Kes√§leirit on tarkoitettu lapsuudenkodissaan asuville kuopiolaisille ( Kuopio, Karttula, Vehmersalmi, Riistavesi, Nilsi√§, Maaninka, Juankoski) kehitysvammaisille lapsille, nuorille ja aikuisille. Leiriin oikeutettuja eiv√§t ole asumisyksik√∂iss√§ eik√§ palvelutalojen/palvelikotien valvonnassa yksin asuvat. Leiril√§isen edellytet√§√§n kykenev√§n  ryhm√§muotoiseen toimintaan ja selviytym√§√§n ilman erityist√§ valvontaa ja terveydenhoitopalvelua.

HUOM! Hoivan ja Kuopion kaupungin sopiman työnjaon mukaan palvelukodit järjestävät palvelukodeissa asuvien kesäajan virkistys- ja lomatoiminnan yhteistyössä Kuopion kaupungin kehitysvammahuollon kanssa. Lisätietoja erityisneuvolasta ja palvelukodeista.

Leirimaksut vahvistetaan vuosittain, kesän 2019 leirimaksu on 75 euroa/ henkilö/leiri.

Leirej√§/lomajaksoja j√§rjestet√§√§n vuosittain kes√§-  hein√§kuussa yhteens√§ 2 kpl. Leiri alkaa maanantaina aamup√§iv√§ll√§ ja kest√§√§ perjantai-iltap√§iv√§√§n.

Hakuaika leireille on vuoden alussa ja päättyy 31.03.2019


KESäLEIRIT 2019

Lasten ja nuorten leiri on ma 24.06. - pe 28.06.2019 Rautavaaran Metsäkartanolla.

Aikuiset yli 25v leiri on ma 01.07.-pe 05.07.2019 Rautavaaran Metsäkartanolla.

 


Lis√§tietoja leireist√§: Seppo Heikkinen,  heikkinen.seppo@hotmail.com

Aikaisemmin leireill√§ olleille hakulomake 2019 postitetaan maaliskuussa. Voit my√∂s ladata leirihakulomakkeen t√§st√§.  Leireille voidaan yleens√§ ottaa noin 15-20 henkil√∂√§ / leiri.  Hakeminen tapahtuu kirjallisesti 31.03.2019 menness√§. My√∂h√§styneet hakemukset otetaan huomioon vain, jos leireille j√§√§ paikkoja t√§ytt√§m√§tt√§ tai tulee peruutuspaikkoja.

LEIREILLE TARVITAAN TYöNTEKIJöITä
**********************************
Kesäleireille tarvitaan joka vuosi ohjaajia. Jos olet kiinnostunut ja ikäsi on vähintään 19 vuotta ja asut kesällä Kuopiossa tai naapurikunnissa, lähetä hakemuksesi sähköpostilla maaliskuun loppuun mennessä, sillä valitsemme leiriohjaajat seuraavaa kesää varten huhtikuun aikana. Kerro kuka olet, mitä olet opiskellut ja tähänastiset työpaikkasi, harrastuksesi sekä vahvuutesi. Liitä mukaan CV. Leireillä saat täysihoidon ja kohtuullisen rahallisen korvauksen sekä kosolti kokemuksia elämästä. Leiriohjaajan työ vaatii myös yöpymisen leirillä. Etusijalla ovat hoiva-alan kokemusta omaavat henkilöt sekä esim. alan opiskelijat, myös miehiä tarvitaan. Jos Sinulla on jokin erityisvahvuus, josta arvelet olevan hyötyä leireillä, mainitse siitä erikseen (jonkin soittimen soittotaito, askarteluohjaaja-kokemusta, liikunnanohjauskokemusta jne). Lisätietoja puhelimitse Seppo Heikkinen 044 376 3079.

Powered by CMSimple